Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Θεατρική παράσταση

''Ο ΠΛΟΥΤΟΣ'' του Αριστοφάνη 
Ανακατανομή του πλούτου με δικαιοσύνη σε όλους το 2013; Ναι αμέ! Στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΑΘΗΝΑ. Ο Πλούτος του Αριστοφάνη διασκευασμένος για παιδιά κάθε ηλικίας είναι μια καλή δικαιολογία για μαμάδες και μπαμπάδες να επισκεφθούν μια από τις γνωστές παιδικές σκηνές για να δουν παιδικό θέατρο.

«Ο Πλούτος του Αριστοφάνη», ειδωμένος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, είναι ένα αναπάντεχο ευχάριστο ξύπνημα. Αυτό το ξύπνημα θα γίνει μέσα σ’ ένα μαγικό δωμάτιο. Οι μικροί θεατές κάθε ηλικίας συναντούν τους ήρωες του Αριστοφάνη και μέσα από την πλοκή του έργου έχουν μια καλή ευκαιρία να τα ψάλουν στον Δία που τύφλωσε τον θεό Πλούτο για να μη βλέπει τους έντιμους ανθρώπους. Το δίκαιο αυτό “ψάλσιμο” γίνεται μετά μουσικής (Δημήτρης Μπασλάμ, που έχει γράψει και τους στίχους των τραγουδιών).
Σύμμαχοι στο ανεπτυγμένο παιδικό αίσθημα δικαίου θα είναι ο γεωργός Χρεμύλος κι ο δούλος του Καρίωνας, που θα προσπαθήσουν να γιατρέψουν τον τυφλό Πλούτο, μπας και ξεστραβωθεί και δώσει κάτι και σε κανέναν τίμιο άνθρωπο. Εδώ θα δούμε και την Πενία με άλλο μάτι, με χιούμορ και με ευαισθησία.
Ο Πλούτος του Αριστοφάνη ως παιδική παράσταση έχει να προσφέρει πολλά. Οπότε, αυτή κιόλας την Κυριακή, πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε να δείτε αυτή την ωραία κωμωδία, είτε στις 11 το πρωί είτε στις 3 το μεσημέρι στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Δεριγνύ 10 και Πατησίων.


Θέατρο ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνα: 210 8237330, 210 8238698
Τιμή εισητηρίου 10 ευρώ

Πηγή: monopoli.gr