Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου

http://www.oxygono-metaixmio.gr/news_in.php?lg=gr&pg=&read=106
ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΩΝ
Το ΟΞΥΓΟΝΟ σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του παζάρι για να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές.


Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά στην Ολύμπου 81, από την Πέμπτη 4 έως το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013. 
Το παζάρι θα λειτουργεί Τρίτη-Παρασκευή 11:00-19:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

Στο παζάρι θα βρείτε:

·        Τα βιβλία της νέας καλοκαιρινής προσφοράς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ γιορτάζουν τα 20 χρόνια λειτουργίας τους με άλλη μία μοναδική προσφορά για όλους τους αναγνώστες: 20 βιβλία (10 για ενήλικες και 10 για παιδιά) που αγαπήθηκαν από το κοινό επανακυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις με μοναδικές τιμές: το κάθε βιβλίο ενηλίκων 7,70 € και το κάθε παιδικό 4,40 €.

·        Τα βιβλία της μεγάλης προσφοράς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που ισχύει από τον Ιανουάριο του 2013: Οι αναγνώστες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τρία βιβλία μόνο με 9,90 €! Επιλέξτε τρία βιβλία από μια πλούσια γκάμα τίτλων: ελληνική λογοτεχνία, ξένη πεζογραφία, αστυνομικά, δοκίμια και παιδικά βιβλία. Στην προσφορά περιλαμβάνονται αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα βρουν μυθιστορήματα των σημαντικότερων εκπροσώπων του είδους.

·        Τα βιβλία μιας ακόμα δελεαστικής προσφοράς μόνο για τους μικρούς αναγνώστες. Οι μικροί μας φίλοι μόνο με 4,90 € μπορούν να αγοράσουν ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και να πάρουν άλλο ένα δώρο!

·        Άλλα παλαιότερα και σπάνια βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με έκπτωση 50-80%.

·        Χαρτικά των εταιρειών PaperBlanks και Thé des Ecrivains με έκπτωση 50%.


Στο ΟΞΥΓΟΝΟ με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!


Διεύθυνση: Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη 54631


Τηλέφωνο: 2310-260085


Πηγή : http://www.oxygono-metaixmio.gr