Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

«Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Οι Burger Project επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο» 
με νέα εκδοχή της παιδική τους performance!


Η τεράστια επιτυχία του «Μαμά θα κάνω Μπάντα»  δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους Burger Project και στον «Ελληνικό Κόσμο» απ’το να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν την παιδική τους performance! To «Μαμά  θα κάνω μπάντα Vol.2» ανεβαίνει  στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Ελληνικού Κόσμου όλα τa Σάββατα Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου με ολοκαίνουργια original τραγούδια,  μουσικά παιχνίδια και  πολύ χορό!Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά καθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και να τους διασκεδάσουν! 

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους. 

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα vol.2» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

Όλα τα Σάββατα Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου
 & στις 4 & 11 Ιανουαρίου 2014

Ώρα έναρξης: 16:00 
(τα Σάββατα 21/12 και 28/12 ώρα έναρξης:  13:30)

Διάρκεια: 80 λεπτά 

Ηλικία: από 2 έως 102!

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 6 ευρώ ενήλικοι

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Ιφιγένεια, Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ.: 212 254 0000

Πηγή : www.theatron254.gr