Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Σαββατοκύριακα στο Πολιτιστικό Πάρκο

ΧΩΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
Η ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας σας προσκαλεί στο Πολιτιστικό Πάρκο, όλα τα Σαββατοκύριακα του Καλοκαιριού, για μοναδικές οικογενειακές εξορμήσεις στη φύση, με είσοδο μόνο 2 ευρώ το άτομο.



Το Πολιτιστικό Πάρκο είναι ένας χώρος Ψυχαγωγίας και Χαλάρωσης για όλη την οικογένεια το οποίο θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 -16:00. 

Στον χώρο υπάρχει ο ''Τρεχάλας'' το απίθανο Παραδοσιακό Τρενάκι, Όμορφα ρετρό δίκυκλα, τρίκυκλα και τετράκυκλα ποδήλατα, ο Παρασκευάς, το μικρό αλογάκι, αλλά και η Μαγδάλω η χαριτωμένη Γαϊδουρίτσα του Πάρκου. 


Επίσης, οι επισκέπτες θα συναντήσουν λίμνες  με ψαράκια και πάπιες, κατσικούλες, κοτούλες, κουνελάκια και γενικά ζωάκια, που σκηνογραφούν ένα περιβάλλον μικρού χωριού. 

Οι Βόλτες που αναφέρθηκαν τιμώνται προαιρετικά: 
3€ για το Tρενάκι
5€ για το αλογάκι
1€ για τα ρετρό ποδήλατα
1€ για τα δίκυκλα
2€ για το τρίκυκλο ποδήλατο κλπ. 

Επίσης, υπάρχουν μεγάλα τραπέζια μέσα σε ένα χώρο σκιερό και καταπράσινο, για να κάνουν το πίκ-νίκ τους ή να πιούν τον καφέ τους. 

Υπάρχει βεβαίως και πωλητήριο με κρύα σάντουιτς, σνάκς αναψυκτικά και χυμούς. 

Στο Πάρκο οι μικροί φίλοι μπορούν να φέρουν τα ποδήλατά τους και να περιπλανηθούν σε υπέροχες διαδρομές μέσα στο Πάρκο. 

Το εισιτήριο για όλους πάνω από δύο ετών κοστίζει 2€ και περιλαμβάνει την είσοδό στο Πάρκο και στο φημισμένο Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας. 

Με ένα έξτρα εισιτήριο, προαιρετικά, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε κάποιες από τις πολυποίκιλες δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα κάθε Σαββατοκύριακο – και αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα- ή σε κάποιο από τα ξεχωριστά, παράλληλα εργαστήρια. 

ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ
(Εταιρεία Μελέτης, Καταγραφής, Διατήρησης και Ανάπτυξης
Περιβαλλοντικής, Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς) 

Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας
Μουσείο 7.500 τμ που βρίσκεται εντός του "Πολιτιστικού Πάρκου", είναι Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών και είναι φτιαγμένο σαν ένα Μικρό Παραδοσιακό Χωριό. 





Πολιτιστικό Πάρκο
16o χλμ. προέκτασης Αττικής Οδού προς Λαύριο
Γραμμές Επικοινωνίας: 
22990 47999, 
22990 67999, 
22990 67770,
fax: 22990 47031



E-mail: welcome@politistikoparko.gr

http://www.politistikoparko.gr/


Πηγή : http://entertainment.in.gr   https://www.facebook.com